Numri i postimeve: 1086 Age: 30 Location: Shvajcari Reputation: 5 Points: 1439 Registration date: 30/11/2008
Titulli: Re: Kush do te shkruaje pas teje? Thu 11 Jun 2009 - 0:09
Henrjeta shkruajti:
Pas meje le te vjen Admini Sye Arta.....
U nguta por mbas meje e lash Liqenin
_________________ Ka shume gjera qe i harrojme, por nje dite do te pendohem secili apo secila por do te jete pak vone.Sepse koha ec edhe ne me kohen duhet me ec, se berem at kot te jetojme.
Numri i postimeve: 1086 Age: 30 Location: Shvajcari Reputation: 5 Points: 1439 Registration date: 30/11/2008
Titulli: Re: Kush do te shkruaje pas teje? Thu 11 Jun 2009 - 0:17
Une me t'vete qysh je se moti nuk t'kam pa
hajde tregom tash ti
_________________ Ka shume gjera qe i harrojme, por nje dite do te pendohem secili apo secila por do te jete pak vone.Sepse koha ec edhe ne me kohen duhet me ec, se berem at kot te jetojme.
Titulli: Re: Kush do te shkruaje pas teje? Thu 11 Jun 2009 - 0:26
Liqeni shkruajti:
Une, hiç mos me vete bre ... si topi , krejte xixxxxxx
E ti nime çka majshe te zi do dite ?
Kallxo drejte a
Mpat idhnu njoni ne dardani thash spo y mo me qa drrasa me tulifar njeri, burri mtha nje dite qudi qe budalla su shty me budalin keshi e tani tha ish kon mire me faliminderu me nje birr qe t'ka largu nga aj vironi (kompjuterin) ahahahahah
A me beson qe ka rra nje person e m'ka ftof me kall PC'en ? Por shyqyr qe e kam pas njonin qe m'ka zavendsu si Admin ksajde ahahhhaha
Mnas meje vjen Henrejta mem tregu nga lajmerohet
Numri i postimeve: 188 Age: 28 Reputation: 0 Points: 1315 Registration date: 23/04/2009
Titulli: Re: Kush do te shkruaje pas teje? Thu 11 Jun 2009 - 0:31
SyArta shkruajti:
Liqeni shkruajti:
Une, hiç mos me vete bre ... si topi , krejte xixxxxxx
E ti nime çka majshe te zi do dite ?
Kallxo drejte a
Mpat idhnu njoni ne dardani thash spo y mo me qa drrasa me tulifar njeri, burri mtha nje dite qudi qe budalla su shty me budalin keshi e tani tha ish kon mire me faliminderu me nje birr qe t'ka largu nga aj vironi (kompjuterin) ahahahahah
A me beson qe ka rra nje person e m'ka ftof me kall PC'en ? Por shyqyr qe e kam pas njonin qe m'ka zavendsu si Admin ksajde ahahhhaha
Mnas meje vjen Henrejta mem tregu nga lajmerohet
Ahahah erdha e Nderura...Une lajmrohem nga Jupiteri...
Titulli: Re: Kush do te shkruaje pas teje? Thu 11 Jun 2009 - 0:32
ohhhhhhh mosem thirr se po du me ik ahhahahahah
Liqen hajde tani ti